Betsson vedonlyönti

Betsson tarjoaa uusille asiakkailleen bonuksena:
100% bonus 100€ asti

Betsson vedonlyönti

Sarjat ja kohteet

Betssonin pelivalikoima on laadittu suomalaisille ja muille pohjoismaalaisille. Tavallisten suurten palloilulajien lisäksi Betssonin vedonlyönnin repertuaariin kuuluvat pohjoismaiset hiihtolajit, salibandy ja pesäpallo.

Kohteita on aina auki yli 15 000 ainakin 30 lajista. Vaikka betsonilla on reilu tarjonta muistakin lajeista, ylivoimainen valtaosa kohteista on, kuinkas muuten, jalkapalloa. Pelkästään brittifutiskohteita on käsittämättömät pari tuhatta.

Jalkapallossa voit siis veikata käytännössä kaikkia keksimiäsi liigoja (vaikka Jordanian liigaa), mutta muissa lajeissa enimmäkseen ruotsin, norjan ja suomen pääsarjoja. Tämähän sopii suomalaisille, koska oman maan sarjoistahan sitä eniten on hajulla.

Kaikkia matseja voi veikata monella tavalla, tärkeimmistä otteluista on tarjolla jopa 50 kohdetta. Voit veikata perinteiseen pitkävetotyyliin (yksittäiset matsit tai muutaman yhdistelmät), voit veikata tulosvetona maalimääriä, tai kokeilla jotakin lukuisista erikoisvedoista. Näihin kuuluvat tasoitusveto, erilaiset maalien lukumäärä -vedot, maalierot ja vaikkapa se tekeeko Rooney maalin seuraavassa matsissaan.

Runsaasti live-vetoja

Betsson live-vedonlyöntiBetssonilla on reilusti live-kohteita auki ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Futista, jääkiekkoa, tennistä, rallia ja formulaa. Hyvä valikoima suomalaisten veikkaajien suosikkilajeja siis.

Live-pelaajalle elintärkeää on, että sivusto toimii nopeasti. Betssonin nettisivut ovat huippunopeat, joten se pysyy hektisessä live-vetämisessä mukana. Monen matsin seuraaminen ja vedonlyöminen nostattaa veikkaajan pulssin jo tarpeeksi korkealle, joten onneksi saitin jumitusta ei tarvi murehtia.

Betssonilla on myös laajat ja syvät tilastot ja kattava live-tulospalvelu veikkausten pohdiskelun avuksi.

Soveltuvuus suomalaisille

Kuten mainittua, Betsson keskittyy peleissään pohjoismaalaisten palveluun. Suomalaiset ovat Betssonin asiakaskunnan kärkipäätä, joten meille on pöytä katettu koreaksi.

Koko sivusto vedonlyöntikohteita myöten on suomennettu, asiakaspalvelussa puhutaan selvää Suomea ja suomalaisten lempilajit ovat näyttävässä osassa pelivalikoimassa. Missä muualla voi veikata mäkihyppyä?

Rahaliikenne toimii suomalaisen Euteller-palvelun kautta kaikkien isojen kotimaisten pankkien tileiltä verkkomaksuna. Rahat ovat heti perillä, joten jos bongaat hyvän vetokohteen, joka sulkeutuu vartin päästä, ehdit hyvin tallettaa ja syöttää vedon ajoissa.

Betsson on ruotsalaistaustainen firma ja toimii EU-alueella, joten voitot ovat suomalaisille verottomia.

Betsson yhteenveto

Betsson on helposti lähestyttävä ja nopeasti opittavissa. Vedonlyöjälle on huima määrä kohteita erityisesti jalkapallossa ja kaikki on mukavan loogisesti löydettävissä pelivalikosta.

Betssonin vedonlyöntipalvelu on korkeatasoinen ja palvelee suomalaisia esimerkillisesti.

Leave a Reply