ComeOn vedonlyönti

ComeOn tarjoaa uusille asiakkailleen bonuksena:
100% bonus 300€ asti

ComeOn vedonlyönti

Sarjat ja kohteet

ComeOnin vedonlyönnin lajilista on pitkä: futiksen, lätkän ja koriksen lisäksi dartsia, rugbya, snookeria ja 15 muuta lajia. Kohteita on yli 90 maan urheilusarjoista.

Useimmissa lajeissa keskitytään eri maiden pääsarjoihin, esimerkiksi jääkiekossa on vain seitsemän maan pääsarjat ja Ruotsin ja Venäjän kakkosliigat. Jalkapallo on tietysti asia erikseen. Siellä veikattavaa löytyy yhteensä lähes 100 sarjasta, joukossa esimerkiksi Itävallan kolmosliiga.

Pikkuliigoista ei ole järin montaa kohdetta per matsi, mutta esimerkiksi Mestareiden liigan tai Valioliigan otteluissa on usein 30-40 erilaista vetoa.

Kohteina ovat tavalliset pitkäveto- ja tulosvetotyyppiset yhdistelmävedot, tasoitusvetoja, kausivetoja ja muita erikoisvetoja. Vakioveikkauksen tai monivedon tyylisiä pelejä ei ole tarjolla.

Runsaasti live-vetoja

ComeOn vedonlyöntiComeOn rehvastelee LIVE-vetotarjonnallaan, eikä aiheetta. Klikkaamalla Live Vedonlyönti -nappia aukeaa erillinen vetolista, jossa on kohteita valtavan paljon.

Monilla saiteilla live-vedot ovat lähes pelkästään jalkapalloa ja tennistä, mutta ComeOnilla on kaikki samat lajit kuin perinteisten vetojen puolellakin. Esimerkiksi jenkkifutiksen seuraamisessa Live-vedot ovat huikeaa viihdettä.

Live-vedoista löytyy perinteiset vetovariaatiot ja harvinaisempia vetoja, kuten aasialaisia vetoja. Mukana on lukuisia yksinoikeuskohteita, joita ei löydy muualta kuin ComeOnilta.

Tilastonikkarille työkaluja

ComeOnin Live-tilastot ovat tilastoihmisen leikki- ja työkaluja. Löydät satoja sarjataulukoita kuluvalta ja edellisiltä kausilta, maalitilastot, joukkueiden keskinäisten matsien tuloksia, kuntopuntareita ja jopa maalien syntyajat.

Soveltuvuus suomalaisille

ComeOn on lokalisoitu Suomen markkinoille mallikelpoisesti. Koko sivusto on suomenkielinen, talletukset onnistuvat nettipankissa, asiakaspalvelu vastaa suomeksi.

Nämä ovat muillakin hallussa, mutta ComeOn on myös muistanut muuntaa päivämäärät ja kellonajat suomalaiseen muotoon ja asettaa oikean aikavyöhykkeen. Monella muulla saitilla käy vahinkoja kun kellonajat ovatkin esimerkiksi CET-muodossa ja myöhästyt tärkeästä vedosta.

ComeOn yhteenveto

ComeOnilla on kaikki huippusaiti ainekset, hyvä vetovalikoima, kunnon kertoimet ja nopea sivusto. Selkeä suomenkielinen sivusto, hyvä asiakaspalvelu ja kätevät rahansiirtovaihtehdot tekevät ComeOnista täyden palvelun paketin.

ComeOnilla on myös pätevä nettipokeri ja oivallinen nettikasino. Kannattaa tutustua niihinkin, jos rahapelit kiinnostavat laajemmin.

ComeOnin vedonlyöntiin on saatavilla 100 % bonus 300 €€ asti.

Leave a Reply