Jalkapallofanin futiskausi ei suinkaan pääty tänä vuonna perinteisesti Mestarien Liigan finaaliin, sillä tänä kesänä pelataan Euroopan mestaruudesta! UEFA EURO 2016 kisat järjestetään tänä vuonna Ranskassa aikavälillä 10.6. – 10.7.2016. Jalkapallo veikkaus tulee näyttelemään suurta roolia myös näissä kisoissa!

Vedonlyöjille futiksen EM-kisat ovat todellista kulta-aikaa, sillä erilaisia vedonlyöntikohteita ja kertoimia EM-kisoista on todella paljon. Kertoimet yrittävät päihittää toinen toisiaan ja jo EURO 2016 lohkokarsinnat osoittivat että yllätyksiä sattuu ja tapahtuu. EM 2016 veikkaus tulee todennäköisesti lyömään edellisten kisojen vedonlyöntilukemat rumalla tavalla, onhan nyt tarjolla paljon enemmän kohteita ja mahdollisuuksia lyödä vetoa jalkapallosta niin omalla tietokoneella, tablet-laitteella kuin omalla älypuhelimella. Betsejä on tarjolla jalkapallon Euroopan mestaruuskisoihin niin ennen otteluita kuin myös live-vedon välityksellä. Jalkapalloveikkaus kertoimet jokaiseen pelattavaan otteluun löytyvät ihan jokaiselta vedonlyöntitoimistolta.

EM-kisat 2016

EM-kisat 2016

EM 2016 –kisojen seuraamista helpottaa hetkessä elävä internet ja se, että kisat näytetään suorana alusta loppuun ilmaisilla YLE:n kanavilla. Näitä jalkapallolähetyksiä on helppo seurata myös omalla mobiililaitteella ja kun kisat osuvat vielä kesä-heinäkuulle, niin kisastudioita on varmasti myös laiturinnokassa ja pihapaljuissa. Liveseurantaa tarjoavat monet vedonlyöntiyhtiöt ja kisoja seurataan Euroopan lisäksi ympäri maailmaa. Ei ole huonompi veikkaus jos sanotaan että kisojen aikana tullaan lyömään edellisten EM-kisojen vedonlyöntilukemat. Jalkapallon Euro 2016 vedonlyönti tulee käsittämään todella suuren määrän kohteita ja kertoimia.

Isäntänä Ranska

Ranska järjestää järjestyksessään 15. Euroopan mestaruuskilpailut. Tällä kertaa 24 joukkueen voimin pelattava turnaus levittää kisat koko Ranskaan, sillä kisakaupunkeja on Bordeauxista Pariisiin ja Lillestä Marseilleen. Yhteensä futiksen EURO 2016 kisoja pelataan peräti 10 eri stadionilla. Vedonlyöjä pääsee kokemaan nämä kaikki kisapaikat vaikkapa kotisohvaltaan.

Pelipaikat ovat:

Saint-Denis: Stade de France (76 474 katsojapaikkaa)
Marseille: Stade Vélodrome (65 000 katsojapaikkaa)
Lens: Stade Bollaert-Delelis (40 113 katsojapaikkaa)
Pariisi: Parc des Princes (40 058 katsojapaikkaa)
Saint-Étienne: Stade Geoffroy-Guichard (39 327 katsojapaikkaa)
Toulouse: Stadium Municipal (37 050 katsojapaikkaa)
Lyon: Stade des Lumières (57 628 katsojapaikkaa)
Lille: Grand Stade Lille Métropole (50 186 katsojapaikkaa)
Bordeaux: Nouveau Stade (42 566 katsojapaikkaa)
Nizza: Allianz Riviera (35 624 katsojapaikkaa)