EURO 2016, jalkapallon Euroopan mestaruuskisat tulevat tarjoamaan vedonlyöjille kuukaudeksi melkoisen aarreaitan. Kuningaslaji jalkapallo, huiman tasokkaat eurooppalaiset joukkueet ja todennäköisesti vielä maalirikkaat sellaiset takaavat huiman urheilujuhlan jota ei ihan joka vuosi näe. Tapahtumia riittää kun 24 joukkuetta taistelee pääsystä pudotuspeleihin. Samoin riittää myös vedonlyöntikohteita ja kun per ottelu puhutaan sadoista eri betsikohteista, niin kyseessä on todellinen vedonlyöjän paratiisi.

Parhaat kertoimet EM-kisoihin

Lue arvostelu

10 euron riskitön veto

Lue arvostelu

100% bonus 100€ asti

Lue arvostelu

170€ bonukset

Lue arvostelu

50 eurolla ilmaisvetoja

Lue arvostelu

100% bonus 300€ asti

10 euron riskitön veto

Pelaa Unibetillä

100% bonus 100€ asti

Pelaa Betssonilla

170€ bonukset

Pelaa NordicBetillä

50 eurolla ilmaisvetoja

Pelaa Betsafellä

100% bonus 300€ asti

Pelaa ComeOnilla

Euroopan-mestaruuskisojen kertoimet

Kertoimet kertovat kisojen ennakkosuosikit ja taas jää nähtäväksi mitkä ovat ne kisojen suurimmat yllätykset ja ikävimmät pettymykset. Niitä tulee taatusti näissäkin otteluissa näkymään, se on selvä. Putoaako Saksa heti alkusarjassa vai pelataanko kisat ja lopussa voittaa Saksa? Hallitseva maailmanmestari on kompuroinut viimeisissä harjoitusotteluissa, mutta eikös se huono kenraali tiedä erinomaista ensi-iltaa?

EURO 2016 kertoimetSaksa on yhdessä isäntämaa Ranskan kanssa se suurin suosikki voittamaan EM-kisat, mutta haastajia on jonoksi asti. Vetomuotoja tulee näissä kisoissa olemaan todella paljon ja kertoimien vertailu kannattaa todellakin tehdä ennen vetojen asettamista. Onhan sinulla tehty jo pelitili usealle eri vedonlyöntifirmalle ettei ylikertoimet vaan ehdi mennä ohitse? Erot voivat näyttää pieniltä, mutta näillä eroilla voi etukäteen selvässä vedonlyöntikohteessa tehdä ihan mukavaa tiliä pelikassasta ja vedon suuruudesta riippuen.

Katsasta otteluiden parhaat kertoimet ja tee omasta jalkapallo veikkauksesta entistäkin tuottoisempaa!