EURO 2016 kertoimetVedonlyöjällä riittää katsottavaa koko kisojen ajan ja 24 joukkueen alkusarjan pelit viimeistä kierrosta lukuun ottamatta pelataan kaikki eri aikaan. Tämä mahdollistaa sen, että pelaaja pystyy keskittymään esimerkiksi live-vedonlyönnissä meneillään olevaan EURO 2016 otteluun. EM-jalkapallo kertoimet eri vedonlyöntiyhtiöillä käsittävät myös lohkojen voittokertoimet ja kahden parhaan joukkoon pääsy kertoimet. Kertoimien avulla voi selvästi nähdä mitkä joukkueet ovat suosikkeja, mutta voidaan vaikka lyödä vetoa että kaikki lohkot eivät tule menemään kertoimien mukaan, eli yllätyksiä tullaan näkemään. Veikkaus on että joku jalkapallon suurmaa tulee selviämään jatkoon niukasti lohkokolmosena, mahdollista on myös että jossain päin Eurooppaa nähdään maansuru kun joukkue ei selviä jatkoon.

Joukkueille ei yksi tappio ole välttämättä katastrofi, sillä kun EM-kisojen pudotuspeleihin pääsee 16 parasta joukkuetta, tietää se kuuden lohkon kisoissa sitä että kaikki lohkoykköset ja kakkoset jatkavat varmasti, sen lisäksi kuudesta lohkokolmosesta neljä parasta tulevat lunastamaan oman paikkansa pudotuspeleissä. Tämä voisi povata maalirikkaita otteluita ja varmasti on taas lohkoja joissa paremmuus ratkaistaan maalieron turvin kun keskinäinen ottelu on päättynyt tasapeliin.

euro2016lohkotMonessa lohkossa on vahvat ennakkosuosikkinsa, mutta muutamassa lohkossa on peräti kaksi joukkuetta jotka ovat ehdottomasti menossa lohkosta jatkoon. Moni on taatusti tajunnut sen, että lohkokolmosten osalta tullaan jatkopaikka ratkaisemaan jopa maalieron turvin ja sen takia lähdetään hyökkäyspelillä hakemaan maaleja pienellä riskillä.

Katastrofi olisi jos joku näistä joukkueista jäisi alkulohkoon: Ranska, Englanti, Saksa, Espanja, Belgia, Italia, Portugali. Jatkopaikkaa odotetaan myös Sveitsiltä, Venäjältä, Puolalta, Kroatialta, Islannilta. Siinä on jo tusinan verran maita eli neljää vielä uupuu. Kova lohko voi koitua sellaisten maiden kuten Ruotsi, Wales, Tsekki ja Itävalta kohtaloksi, joten lohkokakkosten jälkeen kilpailu jatkopaikoista tulee olemaan kihelmöivän jännittävää! Mitkä joukkueet sinä veikkaat / tiedät menevän pudotuspeleihin?

Muista lyödä myös näiden puolesta vetoa!

Lohkot ja alkusarjan tulokset:

Leave a Reply