EURO 2016 paras maalintekijä

EURO 2016 paras maalintekijäJos käydään Euroopan mestaruudesta hurja taisto, niin se tullaan käymään myös maalintekijäkuninkuudesta. Jalkapallon Euroopanmestaruuskisat tarjoavat jälleen upeita maaleja ja todennäköisesti tiukan kisan kisojen maalikuninkuudesta. Luonnollisesti finaaliin povatut maat ja niiden pelaajat ovat tässä kisassa vahvoilla ja kertoimista voi jo päätellä jotain. Lohkovaiheessa hattutemppu voi nostaa pelaajan jo isoon rooliin EM-kisojen maalipörssissä ja mikäli siitä matka jatkuu vielä finaaliin niin maalikuninkuuden eli Golden Bootin saavuttaminen on hyvin mahdollista. Maalikuninkuus arvokisoissa, eipä taida olla pelaajaa jota se ei kiinnostaisi.

Ehdolla ovat Unibetin kertoimien mukaan vahvimmin Saksan Thomas Müller (8.00), jolla on tapipumus loistaa arvokisoissa yhdessä Saksan kanssa. Cristiano Ronaldon kerroin on toiseksi pienin (8.50), mutta onko Portugali sittenkään finaalissa, saatikka sitten neljän parhaan tai edes kahdeksan parhaan joukossa? Iso kysymys, kaikki me toki tiedämme mihin Ronaldo voi maalintekotaidoiltaan yltää.

Ranskan Antoine Griezmann on pelannut huiman kauden Atletico Madridissa. kerroin maalikuninkuuteen hänellä on 9.00. Kertoimien perusteella tämä kolmikko on se vahvin ehdokas voittamaan maalikuninkuuden. Haastajia toki riittää ja erittäin hyviä sellaisia. Uskotko Englannin maalitykin, Harry Kanen (13.00) voittoon? Entä voiko Puolan Robert Lewandowski (15.00) viedä pokaalin? Vai onko sittenkin Olivier Giroudin (16.00) kisat? Nämä ja monta muuta pelaajaa on kärkkymässä himoittua maalikuninkuus titteliä, kenelle sinä laitat rahasi likoon?

Maalintekijöistä voit lyödä vetoa myös jokaisessa ottelussa. Kertoimet on annettu sille, tekeekö pelaaja ottelun ensimmäisen tai viimeisen maalin ja onnistuuko pelaaja ylipäänsä maalinteossa. Tuleeko yhden maalin lisäksi toinenkin maali ottelussa vai onko tänään se päivä jolloin nähdään hattutemppu?

Maalintekijävetoa voi myös yhdistellä tulosvetoon ja voittajavetoon. Esimerkiksi Unibet tarjoaa mahtavan Scorecast / Wincast vetomuodon, jossa voi valita tietyn pelaajan ja ottelun tuloksen. Sille on laskettu valmiiksi kerroin ja näillä kertoimilla voi sanoa että vedonlyönti on melkoista herkkua.