Euroopanmestariehdokkaat

EM voittajaehdokkaatJalkapallon EM-kisojen kaksi kovinta voittajasuosikkia on vedonlyöntikertoimien mukaan isäntämaa Ranska ja kestomenestyjä Saksa. Unibet antaa näille molemmille kertoimen 4.33 Euroopanmestaruudesta. Haastajia kuitenkin riittää, sillä hallitseva mestari Espanja saa jalkeille varsin kokeneen ja kyvykkään joukkueen. Espanjan kerroin Unibetillä on 6.50. Tällä kertaa Englanti kuuluu oikeasti niiden joukkueiden joukkoon jolla on menestymismahdollisuuksia, Englannin voittokerroin on jo ihan mukava, Unibetillä 9.50.

Kisoissa on näiden neljän ennakkosuosikin jälkeen monia muitakin joukkueita joilla on todelliset mahdollisuudet voittaa Euroopanmestaruus Ranskassa pelattavissa kisoissa. Belgialla (voittokerroin 11.00) on huippujoukkue kasassa, samoin tietty Italialla (18.00) ja Cristiano Ronaldon tähdittämällä Portugalilla (23.00). Näiden joukosta luulisi sen mestarin löytyvän.

Vai onko kenties Kroatialla (26.00), Puolalla (51.00) tai jopa Venäjällä (76.00) mahdollisuus yltää finaaliin tai jopa voittajaksi asti. Kisoissa tullaan näkemään lukuisia yllätyksiä, mutta ihan näin kovaan yllätykseen tuskin kukaan uskoo.

Lohko A vedonlyönti

Voittokertoimet Unibet Ranska 1.36, Sveitsi 4.50, Romania 10.00, Albania 28.00
Ranska on ehdoton A-lohkon voittajasuosikki, sen näkee jo kertoimesta. Kestääkö se kotiyleisön paineet ja purjehtiiko se kolmella voitolla jatkoon? Sveitsi ja Romania taistelevat kakkospaikasta ja tässä lohkossa voi Albanialla olla todelliset yllättäjän elkeet. Riittääkö se mihinkään?

Lohko B vedonlyönti

Voittokertoimet Unibet Englanti 1.85, Venäjä 4.25, Wales 4.50, Slovakia 10.00
Englanti on oikeasti yksi kisojen ennakkosuosikeista, joten sen jääminen alkulohkoon olisi megalomaaninen yllätys. Venäjä ja Wales tulevat pistämään todella kovaa kampoihin ja kun tähän laitetaan vielä Slovakia niin jatkopaikkojen osalta tässä voi olla todella tasainen lohko. Tuskin mikään joukkue jatkoon ilman pistemenetyksiä tästäkään lohkosta menee. Paineet Englannilla.

Lohko C vedonlyönti

Voittokertoimet Unibet Saksa 1.36, Puola 4.50, Ukraina 9.00, Pohjois-Irlanti 21.00
Saksa ja Puola ratkaissevat lohkovoittajan keskinäisessä ottelussa. Molemmat näistä siis jatkoon, mutta mikä on kahden muun maan kohtalo? Vain toinen voi jatkaa eikä sekään ole varmaa jos Saksa ja Puola rökittävät oikein kunnolla. Pohjois-Irlannin jatkopaikka olisi melkeinpä sensaatio. Saksaa kaavaillaan taas vähintään EURO 2016 finaaleihin.

Lohko D vedonlyönti

Voittokertoimet Unibet Espanja 1.58, Kroatia 3.85, Turkki 9.00, Tsekki 9.00
Jo kaksi kertaa peräkkäin Euroopan jalkapallomestaruuden voittanut Espanja lähtee hakemaan kolmatta pokaalia putkeen. Ennakkosuosikki voittamaan lohkon, mutta lohkon kolme muuta joukkuetta ovat todella kovia. Koituuko kuolemanlohko jopa Espanjan kohtaloksi? Tästä lohkosta kuitenkin jopa kolme joukkuetta jatkoon, mikä joukkue jää lopulta rannalle?

Lohko E vedonlyönti

Voittokertoimet Unibet Belgia 2.05, Italia 2.95, Ruotsi 7.00, Irlanti 12.00
Irlanti olisi varmasti halunnut hieman helpompaa lohkoa. Nyt vastassa on yksi suosikeista, Belgia, kestomenestyjä Italia ja menestystä janoava rakas naapurimaamme Ruotsi. Johdattaako Kuningas Zlatan Ruotsin Euro 2016 kisojen jatkopeleihin ja mikä joukkue mahtaa jäädä pudotuspelien ulkopuolelle? Irlannilla melkein mahdoton tehtävä, mutta altavastaajan asemasta se pääsee kiusaamaan isompiaan.

Lohko F vedonlyönti

Voittokertoimet Unibet Portugali 1.95, Itävalta 3.25, Islanti 5.00, Unkari 12.00
Etukäteen ehkä se helpoin lohko, mutta se ei tarkoita sitä etteikö tästäkin lohkosta voisi kolmea joukkuetta edetä jatkoon. Portugalin jatkopaikka lienee selviö, kakkospaikasta taistelevat lähinnä Islanti ja Itävalta ja Unkarin kohtaloksi näyttää jäävän lohkojumbon sija. Tästä joukosta kaksi joukkuetta joka tapauksessa EURO 2016 jatkopeleihin!