NordicBet vedonlyönti

NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen bonuksena:
170€ bonukset

NordicBet vedonlyönti

Paljon eurooppalaisia kohteita – jopa Suomen alasarjoja

NordicBet on jo 10 vuotta vanha rahapeliyhtiö, joka tarjoaa monipuolisen pelivalikoiman ja vertaansa vailla olevan vedonlyöntipalvelun. Vedonlyönnin pääpaino on Eurooppalaisissa urheilusarjoissa ja mikä hämmästyttävintä, voit pelata vaikkapa jääkiekon Suomi-sarjaa tai salibandyn alasarjoja.

Asianmukaiset kohteet löydät myös jalkapallosta: eihän jalkapallo ole suotta maailmankaukkeuden ykköslaji. Se on myös teknisesti edellä montaa kilpailijaansa, sillä nyt voit pelata ja lyödä vetoa kännykällä.

Isot jalkapallon kisat ovat NordicBetillä juhla-aikaa. Tarjolla on koko ajan uusia kampanjoita ja kilpailuita, joista voi voittaa kaikkea ekstraa. Esimerkiksi vuoden 2012 jalkapallon EM-kisoihin löi pöytään 200€ bonuksen, joka on poikkeuksellisen suuri etu vedonlyöntiin.

Tämän lisäksi NordicBet vedonlyönti on täynnä erilaisia kohteita niin ottelun tuloksista, maalintekijöistä kuin vaikka siitä kummalla stadionilla tehdään enemmän maaleja turnauksen aikana. Voit myös pelata perinteisesti NordicBetillä tulosvetoa jokaisen ottelun tuloksesta.

Soveltuvuus suomalaisille

NordicBetin Livestream on korkealaatuinen ilmaiskanava urheilun ja vedonlyönnin ystäville. Nautit urheilun huippuhetkistä omalta koneeltasi. Kuva on yhtä nopea kuin TV:ssä, eikä kanavallamme tunneta taukoja vuorokauden minkään vaiheen aikana.

Jalkapallo on Nordibetin Livestreamissä ykkösasemassa: näet mm. Euroopan parhaiden liigojen lähetykset suorana, joten sinulta ei mene matsit ohitse vaikkapa Serie A:ssa. Käytännössä miltei koko Euroopan jalkapallosarjat on katettu ja lisäksi näet huipputason tennistä ja koripalloa…ilmaiseksi. Siihen eivät kanavakortit pysty (toki Nordicbet-tv:n katseleminen vaatii myös ajoittaista vedonlyöntiä mutta järkevällä pelaamisella maksu on käytännössä 0 euroa).

NordicBet tarjoaa myös suomalaisille jotain hienoa, nimittäin kännykkäpelaamista. Mobiiliversio mahdollistaa vedonlyönnin suoraan puhelimesta olit sitten missä tahansa. Voit vaikka istua kavereidesi luona katsomassa peliä ja samalla näpytellä live-vetoja ottelusta puhelimella.

Se kuuluu ETA-talousalueeseen, ja sillä on käytössä Maltan Lotteries and Gaming Authorityn (LGA) lisenssi. Voitot  suomalaisille ovat NordicBetillä verovapaita.

Asiakaspalvelu palvelee suomalaisia puhelimitse, sähköpostilla tai live-chatin kautta. Luonnollisesti kaikki muukin sivustossa on suomenkielistä.

Talletuksiin Nordic Bet vedonlyönti- ja rahapelisivusto tarjoaa kaikki suomalaisten suosimat vaihtoehdot: verkkopankit, korttitalletukset, nettilompakot ja jopa PayPal-palvelun.

NordicBet Bonus

NordicBet bonus vedonlyöntiin on 100% etu aina 100€ asti. Tallettamalla 100€ saat lyödä vetoa 200€ edestä. Mittavasta edusta on siis kyse. Jalkapallon EM-kisojen ajan tarjous on 50% / 200€.

Vedonlyönnin lisäksi sivusto tarjoaa myös toista taitopeliä eli nettipokeria. Uudet pokerin pelaajat saavat  muhkean 1000€ bonuksen lisäksi 30% rakebackin pokeriin. Se onkin yksi netin edullisimmista paikoista pelata nettipokeria.

Myös Nordicbetin kasinoon ja bingoon on saatavilla erilliset bonukset.

Leave a Reply