SuperLenny vedonlyönti

SuperLenny tarjoaa uusille asiakkailleen bonuksena:
100% bonus 100€ asti

SuperLenny vedonlyönti

Yleistä

SuperLenny on uudehko tulokas vedonlyöntimarkkinoilla. Jalkapallon ja jalkapallovedonlyönnin ystäville tarjolla on jälleen kerran kattava valikoima nimenomaan jalkapallovetoja.  Jalkapallovedonlyönnin ulkopuolellakin riittää toimintaa ja tämä sivusto tarjoaa mukavan kattavasti kohteita myös muihin lajeihin. Vedonlyönnin lisäksi voi käydä casinon puolella kokeilemassa vaikkapa rulettia tai jalkapalloaiheisia kolikkopelejä.

Futiskohteiden määrä jaksaa hämmästyttää. Liigoja voi olla jopa se 50 eri liigaa hieman vuodenajasta riippuen ja lisäksi Suomen liigoista ovat pelit edustettuina varsin mukavasti. Arvostelun kirjoitushetkellä mukana oli Veikkausliiga, naisten liiga ja kakkosen itä / pohjoinen sarjojen otteluja. Tähän ei kaikki vedonlyöntitoimistot pysty, ei sitten millään.

Varsinaisen buumin jalkapallon puolelle tulee tuottamaan jälleen isommat tapahtumat kuten jalkapallon MM-kisat, EM-karsinnat ja tietenkin eurooppalaisten kausien aloitukset syksyllä. Ilahduttavasti sivustolla on varsin kattavasti tarjolla erilaisia livevedonlyöntiä ja etenkin suosikkilaji jalkapallosta. Harvinaisesti sivusto tarjoaa myös muutamista kohteista livestreamia, mikä on todella mainio lisä varsin tälle sivustolle, joka hakee paikkaa auringosta.

Mobiilivedonlyönti ja livevedonlyönti ovat molemmat tämän päivän edellytyksiä parhaimmilla vedonlyöntisivustoilla ja tämä sivusto ei jää yhtään siitä junasta. Molemmat ovat edustettuna ja varsin pätevällä tavalla.

Vedonlyönti

SuperlennyVedonlyönti on todella helppoa SuperLennyllä, sen takaa jo sivuston layout ja vaaleanharmaa väritys. Kertoimet on asetettu erittäin näkyvästi ja siihen on selkeästi myös panostettu. Jos kertoimet vaihtuvat, senkin pelaaja todellakin huomaa. Livevedoissahan vaihtuvat kertoimet ovat arkipäivää ja ne vaihdokset ovat sivustolla toteutettu varsin mainiosti.

Kuten totesimme, sivustolta löytyy jalkapallon lisäksi paljon muutakin veikattavaa, niin tutuista lajeista kuten jääkiekko, koripallo, lentopallo, baseball ja amerikkalainen jalkapallo kuin myöskin hieman harvinaisemmat lajit kuten snooker, maantiepyöräily ja gaelic football. Ja ei sovi unohtaa myöskään erikoiskohteita, joiden joukossa voi sitten olla ihan mitä tahansa.

Soveltuvuus suomalaisille

Sivusto on pääosin suomenkielinen, joten pelaaminen on varsin helppoa. Sivusto noudattelee varsin mukavasti vedonlyönnin perusperiaatteita, joten sen puoleen ei ole ongelmia. Harmittavasti kuitenkin sivuston apuosasto onkin sitten englanniksi, joten jos se kolmas kotimainen ei oikein taivu kunnolla, niin muitakin vaihtoehtoja on.

Kohdevalikoiman suhteen voidaan jalkapallon osalta sanoa se, että ilahduttavasti sieltä löytyy pääliigojen lisäksi varsin kattavasti kohteita myös kotimaisesta jalkapallosta aina kakkosdivaria myöden.

Livekohteita tällä sivustolla on kiitettävän paljon, jopa runsaasti. Näitä kohteita on varmasti runsaasti myös tulevissa MM-kisoissa ja pelien seuraaminen näiden avulla on huomattavasti jännempää ja toivottavasti myös tuottoisampaa.

MM- ja EM-kisojen aikana jalkapallon rooli korostuu entisestään ja kohteiden määrä yksittäisissä otteluissa tulee olemaan iso ihan alkutahdeista lähtien.

SuperLenny Bonus

SuperLenny tarjoaa uusille pelaajille mielenkiintoisen 50 euron bonuksen, joka toimii siten että kun teet vedon ja se ei jostain syystä osukkaan, niin SuperLenny palauttaa kyseisen ensimmäisen vedon panoksen pelitilillesi. Ei ole mitään järkeä olla hyödyntämättä tätä ja 50 euron tarjousta.

Leave a Reply